✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Kan du grille på en Traeger?

Vi får stadig spørsmål om man kan grille på en Traeger pellets smoker, da mange ønsker å ha flere muligheter, ikke bare bruke Traeger til low and slow BBQ. Men også grille burgere og pølser i ukedagene eller få en fin sear på en biff.

De fleste Traeger pellets smokere går opptil 260-280c, noe som er mer en varmt nok til å grille, hvis du tenker på hvilken temp du får på en gassgrill, er det rundt det samme! Fordelen med en Traeger pellets smoker, er at du også får smaken fra “woodfire”.

Ønsker du en skikkelig sear med grillmerker på din biff, kan du vurdere å investere i Grillgrates, som brukes på risten i Traeger`n. Disse blir fort 100c varmere en selve grillen og du vil oppnå noen herlige grillmarks og sear. Se bildet fra Nordic_bbq_bonanza.

Som du ser, kan du fint bruke din Traeger pellets smoker også til grilling og BBQ i helgene når du har bedre tid. Dette er virkelig en genial smoker, som kan brukes til alt. Om du er typen som vil ha 800c sear på din entrecote, så kan man like gjerne ha en billig kulegrill på siden og fyre opp denne de gangene det er aktuelt. Jeg tør dog å vedde på at det kommer sjelden til å se, fordi du kommer til å elske brukervennligheten til Traeger.

For den perfekte “woodfire” smaken, bruker du gjerne Traeger pellets, disse finnes i flere tresorter, alt fra apple pellets til hickory. Traeger smoker har vært produsert siden 1987 og en av de eldste på markedet. Husk også å sjekke ut den helt nye Trager Timberline XL.

Traeger har en lang erfaring fra å produsere pellets smokere og ligger alltid foran sine konkurrenter, kvaliteten, teknologien og designet er alltid på topp. Det er også viktig å vite at servicen om noe skulle skje med din Traeger smoker er topp og blir løst raskt og enkelt.

Vi kommer til å lage flere filmer på vår Youtube kanal hvor vi viser hvordan du kan grille på din Traeger pellets smoker. Vår eldste Traeger er over 8 år gammel og fungerer like bra i dag, selv om den til tider har fått lite kjærlighet og lever 15 meter unna fjorden.

Husk å sjekk ut vår YouTube kanal her: