✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Lansering av våre egne BBQ Sauser!

Endelig så kan vi lansere våre egne BBQ sauser, laget i samarbeid med Walberg BBQ. Disse har vi jobbet med i snart 1 år, for å få de akkurat som vi ønsker. Det har vært mange versjoner og mye justering, men vi mener nå at disse er akkurat som vi vil ha de, så får vi håpe våre kunder også liker smaken.

Bakgrunnen for å lage egne sauser, kommer av at vi ønsker å tilby kvalitets sauser med skikkelig råvarer. Vi har prøvd en stor mengde sauser, fra hele verden og har funnet våre favoritter, ut fra disse smakene har vi nå kommet med våre 3 første bbq sauser.

Walberg BBQ har produsert bbq sausene for oss og mer kortreist kan det ikke bli, kun 40 minutter fra vår butikk blir sausene produsert og tappet. Dette er en kontinuerlig jobb og vi jobber stadig med nye sauser og spennende oppskrifter. Rune Walberg har deltatt i flere BBQ konkurranser, både i Norge, Sverige og Danmark.

Det viktige for oss er at bbq sausene er laget av de beste råvarer og har en fantastisk smak som de fleste vil sette pris på. Vi har også brukt tid på at flaskene skal se innbydende og delikate ut.

Vi lanserer først 3 sauser, Nedsauset, Honningspark og Søt og utspekulert. Dette er tre forskjellige sauser, som gir hver sin gode smak.

Honningspark:

Kanskje vår største favoritt av de vi har laget, en utrolig god bbq saus med smak av honning og jalapeno. Gir en utrolig god smak og siden vi bruker ekte honning, er smaken mye renere og tydeligere en hos mange andre konkurrenter. Jalapeno er som en god kick, men ikke veldig sterk. Denne kan de fleste fint spise, uten problemer. Ypperlig på alt av kjøtt, spesielt digg på spareribs, svinenakke, pulled pork, kyllinglår, kyllingfilet og mye mer.

Du kan nok risikere å må handle inn mer av denne raskt, da man fort blir avhengig og begynner å bruke den på alt!

Nedsauset:

Denne liker vi å kalle for en “allround” bbq saus, som passer alle. Den er ikke sterk og ikke for søt, har et fint av mild røyksmak og er rett og slett nydelig. Vi bruker den både som glaze på kjøttet siste 20-30 minutter på smoker/grill og på tallerken som dipping sause. Denne bbq sausen kan brukes til mye, f. eks for å sprite opp ostesmørbrødet. Vi mener denne burde ha en fast plass i alle bbq sjefers kjøleskap, for å heve grillingen enda ett hakk.

Søt og Utspekulert:

Akkurat som navnet tilsier, så er dette en søt bbq saus med et hint av chili, den vil ikke skremme deg, men gi deg et lite smaks kick. Søt og Utspekulert er en bbq saus vi mener alle bør ha i samlingen, den er ypperlig til bruk som glaze på spareribs, blande i pulled pork og helt klart på pork belly burnt ends. Men den hever også smaken på noe så enkelt som nakkekoteletter eller som topping på BBQ Burgeren.