✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Nyhet – Big Green Egg

Velkommen til Big Green Eggs verden.
En verden som inkluderer smak, opplevelser, gøy med familie og venner og en lang rekke muligheter.
Er du klar for denne smaksfylte opplevelsesreisen?


Kanskje du er i ferd med å kjøpe et Big Green Egg, eller eier du allerede et EGG og vurderer å utvide EGG-familien din? Du lurer kanskje også på hvilket tilbehør som er tilgjengelig for å utvide ønskelisten din, eller er på jakt etter nyttige tips og praktiske råd? Dette og mye mer kan vi hjelpe deg med.

Vi må mange århundrer tilbake i tid når det gjelder ideen bak Big Green Egg. Den ble allerede brukt for 3000 år siden i Øst-Asia som tradisjonell, vedfyrt leirovn. Der ble den oppdaget, omfavnet og tatt med av japanere som ga den kjælenavnet ‘kamado’, som betyr ovn eller peis.

Da amerikanske soldater var i Japan oppdaget de kamadoen i begynnelsen av det forrige århundret og tok den med hjem som suvenir. I løpet av årene ble den gamle modellen perfeksjonert i Atlanta (Georgia, USA) ved hjelp av dagens
kunnskaper, produksjonsteknikker og innovative materialer. Også den progressive keramiske teknikken til NASA har bidratt til at denne spesielle uteovnen har blitt utviklet: Big Green Egg.


HEMMELIGHETEN BAK BIG GREEN EGG
Japanere, amerikanere, nordmenn: alle som smaker rettene som har blitt laget med et Big Green Egg, forelsker seg umiddelbart i den utrolig gode smaken. Hva er hemmeligheten bak EGG? Egentlig er det en kombinasjon av flere ting. Det er keramikken som reflekterer varmen og skaper en luftstrøm. Det er den perfekte luftsirkulasjonen, som gjør at maten stekes jevnt på den ønskede temperaturen. Og det er et faktum at temperaturen kan reguleres og beholdes på graden nøyaktig.

Til og med ekstreme temperaturer har ingen innflytelse på temperaturen på innsiden av EGG på grunn av den høyverdige, varmeisolerende keramikken. Og – sist, men ikke minst – så har den selvfølgelig også utseendet med seg.


LIVSLANG KVALITET
Hos Big Green Egg stoler vi 100 % på produktet vårt. Derfor får du også en livslang garanti på materialet og konstruksjonen av alle de keramiske delene til EGG. Den er laget av eksepsjonell, høyverdig keramikk. Dette materialet har ekstremt isolerende egenskaper og gjør EGG, i kombinasjon med diverse patenterte deler, unik. Keramikken tåler ekstreme temperaturer og temperaturforskjeller. Du kan bruke EGG om og om igjen av ganger uten at dette går utover kvaliteten. Det er derfor ikke rart at
hele bedriften vår står for EGG’ene våre.

Og uansett om det er iskaldt eller glovarmt: Du kan EGGe i alle årstidene, gjennom hele året. Grilling kun gøy som sommeraktivitet? Think again! Big Green Egg gjør en endring på dette. For hvorfor skulle du bare nyte kamadoen din et par måneder i året, når du kan ha glede av den 365 dager i året?

Takket være den unike, isolerende keramikken har det ikke noe å si hvilken temperatur det er ute. Temperaturen i EGGet er like stabil som alltid og den bryr seg ikke noe om regn eller snø.