✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Nyhet – Meat Mitch

Endelig, nå er Meat Mitch tilgjengelig i nettbutikken og butikken på Verdal, dette har vi ventet lenge på. Vi har jobbet med Meat Mitch siden tidlig 2022 og er “blown away” av produktene deres, noen av de beste sausene og rubs vi har testet og det er ikke få.

Vi har alltid hatt som mål å ha ikke bare det største, men også beste utvalget av BBQ Rubs og Sauser i Norge, derfor er vi alltid på leting og tester nye spennende produkter. De vi ikke føler har bra nok kvalitet, de kommer aldri for salg og det er overraskende mange.

Meat Mitch eies av Mitch Benjamin, som har drevet med konkurranse BBQ i flere tiår, men har også sin egen BBQ Restaurant i Kansas City. Han har også hjulpet til med oppstart av BBQ restauranter i Paris og flere steder i verden.

Historien til Mitch startet litt som for oss andre BBQ entusiaster, han hadde en nabo som brukte en stor smoker og ble bitt av basillen, fra der kjøpte han sin første offset smoker og meldte seg på konkurranse, etter det har det gått slag i slag.

Produktene til Meat Mitch har vunnet mange priser i flere konkurranser, blant annet USAs største konkurranse for sauser og Rubs, Royale. Hvor hele 400 forskjellige sauser og rubs er med i konkurransen.

Vi kan garantere deg at du blir mektig imponert av både sauser og rubs når du tester de ut!