✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Pit Barrel Cooker

Endelig kan vi introdusere Pit Barrel® Cooker på det norske markedet! Denne grillen/smokeren har tatt USA med storm og er en av de mest solgte i USA.

Den er super enkel i bruk og kan brukes til både smoking og direkte grilling, den tar lite plass og er enkel å bytte! Brukes med kull og eventuelt trebiter for røyking.

Pit Barrel® Cooker kan takle alt fra brisket til grønnsaker, enkelt og bra. Med de smarte løsningene og måten varmen behandler kjøttet, er kapasiteten enorm. Her kan du bruke grillrist eller du kan henge kjøttet i smokeren, noe som gjør at du får plass til enormt mange spareribs f.eks.

Man kan tro at det er vanskelig å justere inn varmen til riktig nivå i denne, men det er langt fra sannheten. Her setter du inntaks ventilen på en liten gløtt og alt ordner seg selv, da vil du ligge på mellom 100-125c. Vil du ha mer guffe, åpner du opp ventilen mer!

Selv om maten henger rett over kullet, vil du ikke oppleve at kjøttet blir mer stekt på den siden, dette fordi Pit Barrel® Cooker fordeler varmen på en helt spesiell måte!