✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Pizza på Traeger Pellets Smoker

Vi har fått mange spørsmål om man kan bruke en Pellets Smoker fra Traeger til å lage pizza. Mange er bekymret for om den blir varm nok, det kan vi bekrefte at går helt fint. Man kan lage både tynn italiensk pizza og pan-pizza på pellets smoker fra Traeger og selvfølgelig andre merker.

Pizzaen får en utrolig god smak og bunnen blir perfekt, akkurat slik vi liker pizza. Vi har også prøvd calzone som ble utrolig digg.

En pellets smoker kan brukes til så mye mer en å lage pulled pork, spareribs eller kylling. Du kan bruke den som pizzaovn og bakeovn også! Pluss så mye mer.

Ta en kikk på en film vi laget med hvordan man lager pizza i pellet smoker, her har vi brukt både pizzastein og pizzastål. Begge fungerer bra.

Denne deigen laget vi med 800gr Tipo 0.0 mel, 40gr gjær, 1 ts salt, 1 ts sukker og 2 ss olivenolje. Denne fikk elte i 15 minutter, så heve i 45 min.

Har du tid, anbefaler vi å kald heve deigen i kjøleskapet, bare husk å justere ned fra 40gr gjær, til 5-7gr. Gjerne i 48 timer, men 24 timer er også bra.

BBQ Pizza: Her brukte vi Meat Mitch Naked BBQ saus nederst, så toppet med cheddar/mozzerella, små kjøttboller krydret med Heat Riles Sweet BBQ og løk.

“Spansk” Pizza: Her laget vi en pizzasaus av knuste tomater, litt sukker og litt SPG(salt, pepper,hvitløk) og litt olivenolje. La den i bunn og toppet med litt revet mozzerella, toppet med serranoskinke, oliven og ferske kuler av Mozzerella. Ble helt fantastisk.