✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Shotgun Shells på Pellets Smoker

Shotgun Shells er pastarør fylt med en blanding av kjøttdeig, pølsedeig og cheddar, man kan også ha i syltet rødløk for ekstra smak! Så blir det rullet bacon rundt og de er klar for kjøleskapet. Det er veldig viktig at de får ligge i kjøleskapet i minimum 4 timer eller over natten. Dette er så pastaen skal trekke til seg fuktighet fra baconet.

Man kan ikke legge disse rett på smokeren, da vil pastaen kun bli hard og ikke myk. Man kan heller ikke for koke pasten, da blir det umulig å stappe inn kjøttblandingen.

Dette er vel det man kan kalle BBQ CANDY, på lik linje med Burnt ends og Pig shots. Fantastisk snack som garantert blir populær hos både deg selv og ikke minst familien.

Det er litt jobb med prep av denne, men resten ordner seg selv på smokeren, server gjerne med en herlig dipp eller BBQ saus.

Dette trenger du:

Store pastarør, Bacon Kjøttdeig og evnt pølsekjøtt (F. eks innmat fra Chorizio pølse) Syltet Jalapeno, Cheddar revet.