✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Våre beste julegavetips

Julen nærmer seg og vi har en mengde av gode julegaver! Her finner du gaver til de som har alt, men elsker å grille eller lage mat. Vi kan garantere en glad gavemottaker!

Her finner du våre tips som vil gjøre enhver BBQ-entusiast eller Hobby kokk super happy!

Biffkniver fra Forged er drømmen for alle som elsker biff! Med disse super lekre knivene blir det en lek å kutte i biff, selv de store stykkene!

Pris: 974,- på Tilbud nå


Kan kjøpes her
Gavekort er alltid genialt, så kan man selv velge hva man ønsker å kjøpe fra vårt flotte sortiment! Våre gavekort blir tilsendt fysisk og kommer i en flott eske.

Kan kjøpes her
Dette er noe alle må ha, et termometer som gir deg temperatur på 2-3 sekunder. Med dette slipper du å tippe at kjernetemp på biffen er korrekt eller ikke, men det har mange flere bruksområder. Dette er genialt til alle typer matlaging, der det er viktig å sjekke temperatur.

Pris: 399,- på Tilbud nå


Kan kjøpes her
Vi har samlet 6 av Meat Church rubs i en stor pakke, for deg som ønsker å prøve alle sammen eller bare elsker alle sammen, akkurat som oss. Vi har satt en litt hyggeligere pakkepris, noe som gjør at det lønner seg å kjøpe de samlet.
Meat Church har rubs som passer til alle typer kjøtt, men også genialt på fisk og grønnsaker. Vi bruker disse på det meste som havner på grillen.

Pris: 1299,- på Tilbud nå


Kan kjøpes her
Dette settet inneholder alt du trenger for å lage Paella til 4 stk.
1: Paella Krydder
2: 300gr Bomba Paella ris
3: 25ml flaske med Extra Virgin Olive Oil
Paella krydderet er laget i all hovedsak med røkt paprika og safran. 100% naturlig produkt, uten noen tilsetninger. Gluten fritt og vegan.

Pris: 399,- på Tilbud nå

Kan kjøpes her
Stilig og solid skjærefjøl, med god plass og er naturlig antibakteriell. Skjærefjølen er produsert lokalt, dette er skikkelig håndverk med bærekraftig treverk.
Laget av solid eik, som tåler å bli skikkelig brukt, denne vil du ha i mange år. spesielt om du lar den få litt olje 2-3 ganger i året. Vi anbefaler å bruke en nøytral matolje, som du fordeler utover med en klut eller svamp, la det så tørke inn i skjærefjølen, tørk vekk eventuelle rester.

Pris: 1199,- på Tilbud nå!

Kan kjøpes her
BBQ saus laget med øl og tappet i en ekte ølboks! Rufus slo seg sammen med Dales Brewing CO for å lage denne herlige sausen.
Utrolig god bbq saus, som passer de fleste kjøttstykker. I denne pakken følger det også med en herlig Rub fra Rufus Teague, så her er det full pakke! Det er 3 bokser i esken.

Pris: 299,- på Tilbud nå!

Kan kjøpes her
Flott sett med grillutstyr fra Traeger, kvalitets utstyr som holder i mange år! Børste, grillspade og klype.

Pris: 719,- på Tilbud nå!

Kan kjøpes her

Den mest universale kniven på kjøkkenet for alle (amatør) kokker er Kokkekniven. Ypperlig til å skjære kjøtt, fisk og grønnsaker, men også for å fin kutte urter. Formen på bladet er typisk for europeisk stil. Forged Brute knivene er laget av Japansk 440C Stål, med en hardhet på 58 Rockwell.
Alle Forged knivene lages for hånd og har en blad tykkelse på 2mm, med 18 graders vinkel. Leveres i en flott boks og har 10 års garanti.

Pris: 699,- på Tilbud nå!

Kan kjøpes her