✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice
✓ Alle bestillinger før 12 blir sendt samme dag ✓ Gratis frakt over 799 kr* ✓ Lynrask levering ✓ Ekspert kundeservice

Vi lager Pulled Pork

Pulled Pork er en klassiker når man kjører low and slow! Det er heller ikke noe vanskelig, man trenger en svinenakke av god størrelse, noe godt rub og tålmodighet! Man må fort regne fra 6 timer og oppover i tid på smokeren, alt etter størrelse.

Anbefaler å kjøre 125c på smokeren og til kjøttet har en kjernetemp på 90-93c. Det skal være kjempe enkelt å rive det i biter.

Pulled pork er allsidig og kan spises alene, i hamburgerbrød eller som en street taco.

Fremgangsmåte:

  1. Hvis kjøttet har netting rundt seg, fjernet du denne! Påfør enten litt olivenolje eller sennep på alle overflater av kjøttet, så rub(krydder) vil feste seg bedre.
  2. Påfør rikelig med rub på alle sider, husk å ikke være gjerrig på krydderet. Man kan gjerne legge to lag, hvis man f. eks vil ha en sterkere versjon i bunn og toppe med en søtere.
  3. La kjøttet litt ca 30 min på benken, før du legger det på smokeren/grillen, prøv å ligg på 115-125c. Regn med ca 6-7 timer om kjøttstykket er på rundt 3 kg.
  4. Når man kommer opp på intern temp på 93 grader, er det på tide å ta av kjøttet.
  5. La det hvile i ca 30-60 minutter, så start med å riv det opp. Bruk gjerne gafler eller bare fingrene.
  6. Når alt er revet opp, tilsetter man BBQ saus, her kan man velge etter hva man liker best selv. Jeg syns en blanding av Killer Hogs The BBQ Sauce og Killer Hogs Vinegar Sauce er digg.
  7. Nå kan du lage deg en pulled pork sandwich, taco eller bare spise kjøttet med tilbehør.
  8. Rester? Kan varmes opp dagen derpå, på lav varme.